USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

«Поруш тишу»: на Волині стартувала акція «16 днів проти насильства»

25 Листопада 2023 13:45
У Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся інформаційний захід «Поруш тишу».

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Організував зустріч департамент соціальної та ветеранської політики Волинської ОДА. Таким чином на Волині розпочали щорічну Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства».

«Ми зібралися, аби вкотре нагадати громадськості про існування таких негативних явищ, як насильство. Незважаючи на безперешкодний доступ до інформації, дуже важливо підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства. У тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок», – зазначила директорка департаменту соціальної та ветеранської політики облдержадміністрації Оксана Гобод під час вітального слова.
Читати ще: У Луцьку відбудеться забіг до міжнародної акції «16 днів активізму проти насильства»

Учасники заходу переглянули стрічку «Поруш тишу», що вийшла у 2023 році. Фільм розповідає про те, як повномасштабна війна вплинула на рівень домашнього насильства та його форми, а також як отримати допомогу постраждалим від насильства.
Окрім того, провели дискусію з елементами вікторини та презентували фотовиставку «Гендерні ярлики: «нежіночі» та «нечоловічі» професії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Листопада 2023 14:07
"Учасники заходу переглянули стрічку «Поруш тишу», що вийшла у 2023 році. Фільм розповідає про те, як повномасштабна війна вплинула на рівень домашнього насильства та його форми, а також як отримати допомогу постраждалим від насильства", так учасники заходу - невелика купка людей ознайомилась як отримати допомогу постраждалим від насильства, а решта аудиторії як не знала що робити куди звертатись так і не знає, у поліцію звертатись немає сенсу - там не допоможуть - це факт!
Клава Показати IP 26 Листопада 2023 04:14
нині, коли виробництво стоїть, поліціянти ходять по хатах та виясняють, хто кому щось не так сказав..
Олександр до Клава Показати IP 26 Листопада 2023 19:19
До чого? Клава - ти натуральна Клава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus