USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Потужний торнадо у Німеччині руйнував будинки і перевертав автомобілі: є загиблі

18 Серпня 2021 13:28
Німеччину та Австрію накрили потужні зливи, які спровокували повені та зсуви ґрунту. Також на міста насунувся руйнівний торнадо.

Про це повідомляє The Watchers, передає УНІАН.

Як повідомляється, одна людина загинула, ще одна зникла безвісти в Німеччині після того, як раптова повінь змила їх з моста в популярному місці для туристів відомому як Пекельна Долина в Баварії.

За даними видання, надзвичайний стан було оголошено на півночі Німеччини після того, як торнадо пошкодив понад 50 будинків у селі Гроссхайде, Нижня Саксонія. Торнадо був такої сили, що зривав дахи з будинків, перевертав автомобілі та валив дерева.Через це на півночі Німеччини оголосили надзвичайний стан.
Чотири людини отримали травми. Близько 100 осіб врятували з автомобілів, які затопило через потужну зливу.

Стихійне лихо пошкодило дороги, зірвало люки та затопило підвали будинків.

Щонайменше 4 людини отримали травми 17 серпня в сусідній Австрії, і близько 100 осіб були врятовані з автомобілів після проливних дощів, що викликали сильні повені та зсуви.

Дороги та залізничні колії були затоплені бурхливою водою. Ураган затопив дороги, зірвав кришки люків і затопив підвали.

У Німеччині рятувальники досі не можуть знайти 16 осіб, які зникли під час повеней. Зараз загальне число жертв стихійного лиха складає 188. Як заявив представник поліції міста Кобленц, зі 141 жертви ідентифікували тіла 121 людини.

Рівень води на дорогах Німеччини досягав 12 метрів.

Повені на заході Німеччини винесли на поверхню 350 кг боєприпасів часів Другої світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фріц Показати IP 18 Серпня 2021 13:54
Ох вже ці катаклізми, тільки й прибавляють роботи заробітчанам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus