USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Повідомили причину пожежі в Нью-Йорку, в якій загинули 19 людей

10 Січня 2022 11:18
Причиною масштабної пожежі у багатоповерхівці Нью-Йорка, найімовірніше, став обігрівач. Як відомо, пожежа сталася в 19-поверховому будинку в Бронксі 9 січня і забрала життя 19 осіб.

Про це повідомляє Главком з посиланням на Reuters.

Мер Нью-Йорка Ерік Адамс повідомив, що «схоже, що це сталося через обігрівач».

Комісар міської пожежної охорони Даніель Нігро підтвердив це припущення. За його словами, начальники пожежної охорони на підставі речових доказів і розповідей жителів встановили, що пожежа почалася через переносний електричний обігрівач в спальні квартири.

Пожежа почалася у дворівневій квартирі та охопила другий і третій поверхи будівлі, але дим поширився на кожен поверх. Двері у квартиру були залишені відкритими, тому всі жителі сильно надихалися димом.

Видання зазначає, що на місці події фотограф бачив, як рятувальники проводили серцево-легеневу реанімацію як мінімум восьми людям перед будівлею.

«Пожежники зі шлангами працювали, щоб виштовхнути дим з будівлі, і було помічено, як один із них розбив вікно на верхньому поверсі, щоб випустити дим», – йдеться в повідомленні.

Також стало відомо, що будівля, в якій сталася пожежа, була побудована в 1972 році.

Нагадаємо, у Нью-Йорку сталася пожежа у житловому будинку. Загинули 19 людей, серед яких дев’ять дітей, 30 осіб травмовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus