USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Прикордонники на Волині затримали на кордоні 14 контрабандистів

25 Квітня 2019 11:23
Прикордонники Луцького загону виявили біля кордону 14 громадян України з 5 радіостанціями та 2 гумовими човнами.

Так, минулої доби поблизу державного кордону, на ділянках відділів прикордонної служби «Грабове» та «Римачі», правоохоронці затримали 14 громадян України, 5 радіостанцій та 2 гумові човни.

Спочатку прикордонники затримали дев’ятеро осіб з трьома радіостанціями та одним гумовим човном, а згодом ще п’ятеро громадян України також з радіостанціями та гумовим човном. Крім цього, на контрольно-слідовій смузівиявлено сліди та дерев’яну кладку, яку було приховано неподалік у кущах.

Скоріш за все правопорушники готувались до незаконного переміщення контрабандних товарів, але прикордонники викрили та припинили їх плани щодо незаконної оборудку.

На осіб складено процесуальні документи за ст.202 «Порушення прикордонного режиму». Тривають подальші перевірочні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus