USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Птахофабрику на Волині звинувачують у порушенні екологічних норм

13 Червня 2016 18:36
Діяльність ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» мають перевірити на предмет дотримання екологічних та санітарних норм.

Відповідний запит озвучив під час сесії Володимир-Волинської міської ради 10 червня депутат Сергій Коба, - інформує власкор «Вголосу».

До Сергія Коби в черговий раз звернулись мешканці Володимира-Волинського із скаргами щодо забруднення повітря та ґрунтових вод.

«Основними причинами цього забруднення мешканці міста вважають порушення екологічних та санітарних норм при зберіганні нечистот у відстійниках, а також захоронення відходів та курячого посліду підприємством ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», – йдеться в запиті.

Крім цього Сергій Коба додав, що мешканці міста з аналогічним зверненням зверталися до депутата Волинської обласної ради від «Самопомочі» Костянтина Зінкевича, але той їм у допомозі відмовив, мотивуючи тим, що «Володимир-Волинська птахофабрика» дала 1, 5 мільйона гривень на АТО.

Щоб запобігти можливим виникненням надзвичайної екологічної ситуації в місті та районі, розповсюдженню інфекцій та хвороб, Сергій Коба просить забезпечити належний контроль санітарно-екологічної ситуації в місті Володимирі-Волинському та прилягаючих до птахофабрики територіях, а також вимагає створити спеціальну комісію та провести перевірку причин негативного екологічно-санітарного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бе Показати IP 13 Червня 2016 18:45
А депутат С.Коба не відмовив! Якщо таку суму дали на АТО -то чого і йому не можуть дати а ні -то забере сам!
ТТ Показати IP 13 Червня 2016 20:11
ТА ТОЙ КОБА ВЖЕ ТАКУ ПАЧКУ НАЇВ, ЩО ВУХ НЕ ВИДНО, ВИДНО ТЯЖКА ВЖЕ ПРАЦЯ НАРОДНОГО ОБРАНЦЯ.
Володимир Показати IP 13 Червня 2016 21:14
Дійсно смердить і загаджує все навколо! Оле ж не треба Кобі І Зінкевичу смішити своїми розборками місто.Розберіться ,пацани, між собою ! І нехай Саганюк свою думку скаже чи нюху нема?
Орест Показати IP 15 Червня 2016 00:27
Зінкевич з Кобою не ділиться, бо все дерибанить і забирае Панасюк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus