USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рідним двох полеглих захисників з Підгайцівської громади вручили їхні посмертні ордени

5 Квітня 2024 18:15
Орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили двох Героїв з Підгайцівської громади – Віталія Кулакова та Дмитра Марчука.

Про це повідомили в сільській раді.

42-річний уродженець села Романів Луцького району Кулаков Віталій Степанович загинув під час виконання бойового завдання 28 травня 2023 року поблизу Бахмута на Донецькому напрямку.

Під час пленарного засідання сесії Підгайцівської сільської ради 5 квітня 2024 року почесну нагороду представник Луцького РТЦК та СП вручив доньці Героя Владиславі та дружині Світлані Кулаковій.
Орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким посмертно нагороджено командира зенітно-ракетного взводу десантно-штурмового батальйону, солдата Марчука Дмитра Миколайовича з села Струмівка, отримала його мати Наталія Василівна.
25-річний Дмитро Марчук героїчно загинув у День Незалежності України 24 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

Пам'ять Героїв вшанували сільський голова, депутатський корпус, працівники Підгайцівської сільської ради.
«Дякуємо Героям, дякуємо батькам за виховання мужніх Захисників України. Немає таких слів, щоб загоїти рани рідних від втрати. Подвиг наших захисників навіки закарбував їхні імена в історії України. Вічна шана і слава Героям», – сказав Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus