USD 40.45 40.85
  • USD 40.45 40.85
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.16 10.35

РНБО запровадила санкції проти 606 російських посадовців, – Зеленський

8 Вересня 2022 08:37
Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив про санкції проти 606 російських посадовців.

Відповідне рішення прийняли у РНБО, пише УНН.

Рада національної безпеки і оборони за результатами засідання 7 вересня запровадила санкції проти 606 російських політиків та чиновників.

«Сьогодні ухвалено важливе рішення Радою національної безпеки і оборони України. Застосовано санкції до 606 фізичних осіб, які належать до правлячої верхівки Росії. 28 членів Ради безпеки Росії, 154 члени Ради федерації Росії, 424 депутати Держдуми Росії – усі вони відповідальні за цю війну, за терор проти наших людей, і жоден з них не уникне відповідальності. Це тільки питання часу», – підкреслив Зеленський.

Читати ще: США ввели санкції проти Кабаєвої та колаборантів РФ

Він додав, що Україна вже зробила частину необхідних юридичних, дипломатичних та політичних кроків, які мають забезпечити притягнення підсанкційних росіян до відповідальності. При цьому Глава держави зазначив, що також СБУ провела операцію щодо діяльності деяких підсанкційних осіб на території України.

«Я неодноразово наголошував – контрабандистам і кримінальним мережам в Україні місця не буде. Схоже, дехто з них не зрозумів. Що ж, зрозуміють. Посадовці митниці, які допомагали контрабандистам, в тому числі й серед керівників, відсторонені й отримають законну відповідь на всі свої незаконні дії», – підкреслив Президент.

Читати ще: Санкції Заходу щодо економіки Росії повноцінно вдарять лише наприкінці 2023 року

У тих з них, в кого на додачу виявлено іноземне громадянство, зокрема російське та румунське, позбавлено громадянство України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus