USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Росія заборонила в'їзд Марку Цукербергу і Камалі Гарріс

22 Квітня 2022 01:06
Росія ввела санкції щодо 29 громадян США, серед яких віце-президент Камала Гарріс і співзасновник компанії «Мета» Марк Цукерберг, а також щодо 61 громадянина Канади, повідомило МЗС РФ.

Тим, хто потрапив до санкційного списку, забороняється в’їзд до Росії на безстроковій основі.

У МЗС країни заявили, що в «стоп-лист» вносяться 29 американців з вищих керівників, бізнесменів, експертів та журналістів, які «формують русофобський порядок денний», а також дружини ряду високопосадовців.

Серед американців, яким тепер заборонено в’їзд до Росії – віце-президентка США Камала Гарріс, офіційний представник Міністерства оборони Джон Кірбі, а також співзасновник та голова ради директорів компанії «Мета» (колишня «Facebook») Марк Цукерберг.

Крім того, в’їзд заборонено 61 громадянинові Канади «у відповідь на антиросійські санкції, що постійно вводяться офіційною Оттавою, включаючи заборону на в’їзд до Канади та інші дискримінаційні заходи проти російських офіційних осіб, військових, експертів і журналістів».

У списку – вищі державні чиновники, діючі та відставні військовослужбовці, представники експертної спільноти та провідних ЗМІ, яких у РФ назвали безпосередньо причетними «до вироблення, обґрунтування та реалізації русофобського курсу правлячого в Канаді режиму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Квітня 2022 10:28
Всі вони так рвуться в ....рашу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus