USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Розвідка США намагається з’ясувати, чи Путін адекватний

3 Березня 2022 03:49
Пріоритетним завданням розвідки США в останні дні стало з’ясувати, який ментальний стан президента РФ Володимира Путіна і як це впливає на його рішення щодо війни в Україні.

Про це повідомляє CNN з посиланням на два анонімні джерела, обізнані з питанням, пише Європейська правда.

Розвідка отримала вказівку збирати інформацію про те, у якому стані Путін і як він відреагував на об’єднану і жорстку реакцію Заходу, якої, ймовірно, не очікував.

Ця робота почалася паралельно з тим, як експерти, що тривалий час спостерігають за Путіним, почали публічно заявляти, що він все більш знервований та ірраціональний.

Читати ще: Більшість високопосадовців РФ вважають, що в Путіна якісь вади зі здоров'ям, – Данілов

За словами співрозмовників, не надходило жодних конкретних вказівок на те, що загальний стан Путіна суттєво змінився. Також припускають, що Путін зараз може тиснути на США і союзників, намагаючись переконати йти на його умови з побоювань, що він зробить щось гірше.

Але є і ознаки того, що рішення очільника Кремля щодо України були нетиповими, що дехто пов’язує із його тривалою ізоляцією під час пандемії коронавірусу.

Таких припущень додалося після його промови у вівторок щодо України, рішення йти на повномасштабне вторгнення і непрямої погрози ядерною зброєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 3 Березня 2022 09:41
Що це нам дасть? чим це з’ясування допоможе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus