USD 41.35 41.67
  • USD 41.35 41.67
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.80 10.93

Семеро бійців Ковельщини отримали посвідчення УБД

7 Липня 2016 08:33
Урочисте вручення посвідчень «Учасника бойових дій» семи військовослужбовцям з Ковельщини відбулося у День визволення Ковеля та навколишніх сіл району від фашистських загарбників. Про це повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Вручали посвідчення бійцям голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, міський голова Олег Кіндер.

Заступник військового комісара Ковельського ОМВК Андрій Середюк зачитав прізвища учасників бойових дій. Серед них: Володимир Івасюк з Довгонос, Руслан Черкасов з Сільця, Василь Тирсін з Нового Мосира, Сергій Кондратюк з Люблинця, Василь Костюк з Підліс, Микола Хомич, Олексій Новицький з Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Липня 2016 15:47
До чого там голова рда та інші клерки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus