USD 39.80 40.18
  • USD 39.80 40.18
  • EUR 39.90 40.18
  • PLN 9.86 10.00

Шокувальні подробиці: у справі про те, як лікар ґвалтував чоловіків і знімав це на відео, є 10 постраждалих

11 Березня 2024 13:02
Лікаря із Закарпаття підозрюють у тому, що він вводив пацієнтів у медикаментозний сон, ґвалтував і знімав все на відео. У поліції кажуть: мають дані про щонайменше 10 постраждалих.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Як викрили медика, підозрюваного у сексуальному насильстві

За інформацією поліції, лікар-ендоскопіст, якого підозрюють у сексуальному насильстві щодо пацієнтів, працював у поліклінічному відділенні Іршавської міської лікарні. Після звинувачень він написав заяву на звільнення.

Колеги кажуть, за майже 30 років його роботи жодних збочень за ним не помічали. Не скаржилися на нього й пацієнти.

Читати ще: Волинянин замкнув у хаті свою знайому, спалив її паспорт, бив та ґвалтував

Але місяць тому, розповідає директор, в лікарні стався справжній скандал. Один із пацієнтів після процедури заявив – лікар його домагався.

«Нас повідомили правоохоронні органи, що був дзвінок на 102 про дії сексуального характеру від нього до пацієнта. Після того, як прибули правоохоронці, почали слідчі дії і і нього в кабінеті, і вдома. І там вже вилучили фото та інші докази», – каже директор Іршавської міської лікарні Сергій Караслай.

Що кажуть у поліції

Під час обшуку в телефоні підозрюваного правоохоронці знайшли десятки інтимних фото та відео пацієнтів. А згодом писати заяви на медика почали й інші потерпілі.

«Ми одразу відкрили кримінальне провадження за цим фактом. Було проведено всі необхідні слідчі дії. І, зібравши достатньо доказів, наші слідчі повідомили медику про підозру. З того, що є у нас в матеріалах кримінального провадження, тобто де дійсно люди звернулися, то у нас є 10 таких фактів», – каже речниця поліції Закарпаття Ганна Дан.

Колеги кажуть, що підозрюваний «був спокійною людиною і сумлінним працівником»

Колеги підозрюваного ошелешені. Мовляв, 56-річний лікар був спокійною людиною і сумлінним працівником. До того ж, жодних препаратів, якими міг вводити пацієнтів у медикаментозний сон за протоколом не використовував.

Читати ще: У Луцьку п’яний водій BMW, який зіткнувся з двома авто та втік, «припаркувався» в стовп

«Спокійна, адекватна людина. Ніяких претензій від пацієнтів не було. Ви розумієте – неможливо, щоб там нікого не було. Там постійно люди ходили, другий поверх. Люди були, колеги ходили», – каже заступник директора по поліклінічній роботі Андрій Панько.

«Він не мав доступу до жодних сильнодійних препаратів. Він звичайний лікар-ендоскопіст. І такого поняття, як ввести у медикаментозний сон? Для цього ж треба реаніматолога. Це ж така процедура, що не просто вколов і все людина спить. Так не буває», – додає директор Іршавської міської лікарні Сергій Караслай.

За словами правоохоронців, справа щодо медика вже на завершальному етапі, незабаром її передадуть до суду. Підозрюваному інкримінують сексуальне насильство. Зараз він перебуває під нічним домашнім арештом. Якщо провину доведуть, чоловіку загрожує до 8 років вʼязниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 11 Березня 2024 13:27
колеги як завжди свого вигороджувати розпочинають- тіпа спокійний, доброзичливий, свідомий патріот. Послухати, то збоченця ще й нагородити грамотою треба та премію дати
123 до 123 Показати IP 11 Березня 2024 18:08
так, медики ще ті пі***си. після короновірусної істерії іншої думки не маю
поцієнт Показати IP 11 Березня 2024 15:48
"Колегам" не вірю - у них своя каста (мафія?) котра покриває і вигороджує одне одного. Це знають всі...
українка Показати IP 11 Березня 2024 16:13
Проходження комісії на профпридатність з психіатром, наркологом, психологом і перевярки на поліграфі, стає необхідністю всім, хто має професії безпосередньої роботи з людьми, включно з президентом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus