USD 39.80 40.18
  • USD 39.80 40.18
  • EUR 40.00 40.15
  • PLN 9.86 10.00

Шиба доручив розібратися з будівництвом у Луцьку

5 Серпня 2008 12:12
Міський голова Богдан Шиба під час апаратної наради в мерії 5 серпня доручив своєму першому заступнику Ларисі Соколовській та директору департаменту містобудування Георгієві Шевчуку перевірити всі будівництва. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, підставою для цього доручення стали масові звернення лучан до мерії з приводу ведення незаконної забудови. «Якщо є самочинне будівництво, то йог слід знести без жодних сантиментів», - зазначив Богдан Шиба.
Водночас, градоначальник додав, що часто люди протестують і проти цілком законного будівництва. «У такому разі треба просто це людям пояснити», - зазначив пан Шиба.
Нагадаємо, що будівництво біля ресторану  «Княжий двір» змусило об'єднатися у протестах навіть БЮТ і ВО «Свобода».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus