USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Скоро можна буде одружуватися онлайн: Федоров розповів про нововведення в «Дії»

6 Лютого 2024 22:22
Віцепремʼєр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив в ефірі телемарафону, що найближчим часом в Україні запустять онлайн-одруження.

«Можна буде просто одружитися в «Дії». По відео. Це буде досить технологічно. Я не спойлеритиму. Але там буде багато цікавих елементів цього процесу. Це буде унікально для всього світу»,–- зазначив Федоров, передає УНІАН.

За його словами, це дозволить українським військовим також одружуватися на дистанції. Федоров наголошує, що все буде безпечно, буде виключено можливість ситуації, коли «без мене мене одружили».

«Це, як завжди, буде супербезпечно зроблено. Точно, що саме ті люди, які подають заявку, будуть одружуватися. Є кілька етапів верифікації. При кожній авторизації в «Дії», коли туди заходять люди, застосунок «стріляє» в різні реєстри, підтягується інформація в режимі реального часу і відображається, – пояснив він.

Читати ще: У Дії з’явиться можливість отримати англомовну версію деяких документів

Федоров розповів, що також передбачено можливість отримувати акти цивільного стану, зокрема свідоцтво про шлюб у застосунку «Дія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тур Показати IP 6 Лютого 2024 23:27
А розлучитися також можна буде в "Дії"?
Анонім Показати IP 7 Лютого 2024 00:25
Супер. Але чекаємо як у кацапів одруження з нещодавно померлими співмешканцями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus