USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Сокиричівська сільрада планує приєднатися до Ківерців

12 Квітня 2018 09:40
Відбулися збори громади Сокиричівської сільської ради. Одним з наболілих питань в людей було створення Ківерцівської ОТГ.

Про це повідомляє Район.Ківерці з посиланням на допис депутата Ківерцівської райради Анатолія Пушкіна у соцмережі.

В зборах також взяли участь представники Ківерцівської міської ради, Ківерцівської районної державної адміністрації, «Офісу реформ». Окрім того є рішення Ківерцівської міської ради про добровільне об'єднання з громадами Борохівської, Звірівської, Прилуцької, Суської сільських рад. Залишається Сокиричівська сільська рада, яка не дала згоди.

Упродовж трьох годин палких дискусій ініціативна група більшістю голосів проголосувала за приєднання до Ківерець. Тож тепер черга за рішенням ініціативних груп решти сіл, та прийняття рішення про згоду на добровільне об'єднання на сесії сільської ради. Це має бути третя ОТГ в Ківерцівському районі, яка ймовірно буде складатися з Ківерцівської, Суської та Сокиричівської сільських рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus