USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

Спростували інформацію про смерть нардепа-зрадника на Херсонщині

22 Червня 2022 17:43
Інформація про смерть нардепа Олексія Ковальова на окупованій Херсонщині виявилася неправдою.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Як ми писали, інформацію про загибель Ковальова поширив Євген Шевченко, відомий як «агент НАБУ», але підтверджень своїх слів не надав.

«За попередньою інформацією, у місті Гола Пристань знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що «Россия тут навсегда». Чекаємо на офіційне підтвердження», — написав він.

Херсонська ОВА також назвала цю інформацію фейком.

Нагадаємо, Олексій Ковальов був обраний народним депутатом у 2019 році як мажоритарник на одному із округів Херсонської області. У парламенті він входив до фракції «Слуга народу» та був членом комітету з питань фінансів, податкової і митної політики.

Після початку широкомасштабної війни він поїхав на окуповану російськими військами територію Херсонської області. 8 червня за ініціативи Державного бюро розслідувань щодо народного депутата України Олексія Ковальова порушили кримінальне провадження за колабораційну діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus