USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

США – у підвищеній готовності через загрозу атаки Ірану на ізраїльські або американські об’єкти

6 Квітня 2024 13:01
Сполучені Штати готуються до можливої атаки Ірану на ізраїльські або американські об’єкти в регіоні у відповідь на нещодавній удар Ізраїлю по іранському посольству в Сирії.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

«Ми, безумовно, перебуваємо у стані підвищеної пильності», – заявив у п’ятницю американський чиновник, підтверджуючи повідомлення ЗМІ про те, що атака може статися наступного тижня.

Президент США Джо Байден обговорив загрозу з боку Ірану в телефонній розмові в четвер з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу. В адміністрації Байдена заявили, що дві країни перебувають у регулярному і безперервному контакті, а «США повністю підтримують захист Ізраїлю від загроз з боку Ірану».

Читати ще: В Ізраїлі – 4-денні акції протесту проти уряду Нетаньягу

Як повідомляли, 1 квітня ізраїльські військові літаки завдали удару по посольству Ірану в Дамаску, в результаті загинув іранський військовий командир.

Іран заявив, що залишає за собою право «на рішучу відповідь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus