USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Суд над Мігасом, який автівкою збив 16-річного школяра, перенесли

31 Березня 2017 14:49
Судове засідання у справі Володимира Мігаса, який у стані алкогольного сп’яніння на пішоходному переході за кермом авто збив у Луцьку 16-річного школяра, відклали до 5 травня.

Про це стало відомо сьогодні, 31 березня, під час слухання справи у Луцькому міськрайонному суді.

Зокрема, розгляд справи перенесли через хворобу двох свідків, які мали свідчити на стороні обвинувачення, та до змін у стані потерпілого Влада Андрушківа, аби всі вищезгадані змогли взяти участь у засіданні.

Так, суддя повідомив, що було зроблено запит в лікарню, де поінформували, що Влад досі перебуває у тяжкому стані.

Зі слів представника потерпілого, медики, які наразі лікують хлопця, ще не називають строки, коли потерпілий зможе взяти участь у суді. Тому, доки стан луцького школяра залишається складним, прокурор клопотався про перенесення судового розгляду.

Також було задоволено клопотання прокурора щодо двох свідків аварії, які на даний момент лікуються. Окрім того, прокурор клопотався про продовження строку дії застави для обвинуваченого, умови тимчасового обмеження свободи та позбавлення права керування транспотртними засобами ще на 2 місяці, зокрема до 2 травня 2017 року.

Своєю чергою, захист винуватця ДТП просив долучити до справи ряд документів, які засвідчують фінансову домогу, яку надає Володимир Мігас на лікування Влада Андрушківа.

Врешті суд оголосив перерву у розгляді до 5 травня 2017 року.

Нагадаємо, Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Згодом винуватець ДТП, після рішення суду, вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год.

Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжує боротись за життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Иван Показати IP 31 Березня 2017 15:40
Дело замнут (как обычно). К тому и идёт. У нас же правосудие решает всё "по-чесноку"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus