USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

Телефони, планшети, спиртне: в ув'язнених Луцького СІЗО та Маневицької виправної колонії вилучили заборонені предмети

16 Лютого 2023 15:25
Прокурори галузевого відділу Волинської обласної та Камінь-Каширської окружної прокуратури спільно із працівниками державних установ «Луцький слідчий ізолятор» і «Маневицька виправна колонія (№42)» 15 лютого 2023 року провели загальні обшуки приміщень, де утримують в’язнів.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Під час обшуків вилучено заборонені для користування ув’язненими в місцях несвободи предмети: 17 мобільних телефонів, планшетів та аксесуари до них, 10 колюче-ріжучих предметів, понад 60 л спиртовмісних речовин, інші заборонені речі.
Розглядають питання про притягнення винних у порушеннях службових осіб установ до передбаченої законом відповідальності.
Окрім того, у 2022 році органи обласної прокуратури з питань додержання в згаданих державних установах режимних вимог та дотримання прав узятих під варту та засуджених осіб внесли 22 вказівки, до передбаченої законом відповідальності притягнуто 27 службових осіб, скасовано 7 незаконних актів, звільнено з місць несвободи двох незаконно утримуваних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 16 Лютого 2023 22:22
Всі питання до вертухаїв, гаджети самі в камерах не матеріалізовуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus