USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Тенісистка з Луцька піднялась на 81 сходинку у рейтингу WTA

22 Травня 2017 13:40
17-річна уродженка Луцька тенісистка Катаріна Завацька на стадії півфіналу припинила боротьбу у дорослому турнірі Cagnes-Sur-Mer з призовим фондом 100 тисяч доларів, який відбувся у Франції. На цих стартах брали участь тенісистки з першої сотні світового рейтингу. Завойованих 55 рейтингових очок дозволило їй зробити стрибок з 365-ї на 284-ту сходинку світового рейтингу.

На шляху до фіналу нашій тенісистці стала 19-річна представниця Швейцарії Джил Велен Тайхманн. До півфінальної стадії волинянка здобула три перемоги в основній сітці, а до того була ще кваліфікація.

Впевнений виступ на Cagnes-Sur-Mer дозволив Катаріні зробити неймовірний стрибок у світовому рейтингу WTA – аж на 81 позицію. Тож тепер тенісистка займає 284-ту сходинку у світі. Це п’ятий показник серед українських тенісисток.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Катаріна Завацька поділилася враженями від свого стрімкого злету в рейтинзі WTA.

«Це був мій найкращий результат на цей час! Турнір видався дуже успішним, і я рада, що змогла показати хорошу гру і результат. Звичайно,отримала знову новий досвід, який мені допоможе в майбутніх матчах та турнірах! Звісно, це непоганий підйом в рейтингу, і я хочу продовжувати підніматись в рейтингу далі. Для цього мені треба працювати і грати у тому ж самому ритмі, що і зараз», - наголосила спортсменка.

Наступними серйозними змаганнями для Катаріни Завацької буде Ролан Гаррос, щоправда, не дорослий, а юніорський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СВІТОЛІНА ЗДОБУЛА НАЙБІЛЬШИЙ ТИТУЛ В КАР'ЄРІ І ПОБИЛА НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕКОРД
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus