USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Трамп кілька днів приховував, що хворий на коронавірус, – The Wall Street Journal

5 Жовтня 2020 08:59
Президент США Дональд Трамп нібито знав, що хворий на коронавірус ще за кілька днів до того, як офіційно заявив про це. Однак він вирішив не повідомляти про це громадськість до отримання результатів повторного тесту.

Таку інформацію оприлюднила The Wall Street Journal, посилаючись на свої джерела, пише Обозреватель.

Відзначається, що президент США дізнався, що інфікований, ще в четвер увечері, 1 жовтня, перед дебатами на Fox News. Однак, виступаючи в ефірі телеканалу, американський лідер не зізнався, що вже має позитивний тест.

За словами обізнаних людей, Трамп хотів підтвердити свій діагноз результатами більш ретельного скринінгу на коронавірус, оскільки сумнівався в експрес-тесті. Тому на телебаченні президент США нібито збрехав, заявивши, що здав тест, однак не знає результатів. «Я дізнаюся результати цього вечора або завтра вранці», – сказав Трамп 1 жовтня.

Але джерела стверджують, що насправді політик на той час уже все знав. До того ж, глава Білого дому просив одного зі своїх помічників, обізнаного про результати першого тесту, не розголошувати їх. «Нікому не кажи», – наказував йому президент США.

Відзначимо, що розклад Трампа за тиждень до того, як йому поставили діагноз COVID-19, включав захід у Рожевому саду, президентські дебати і поїздки в три штати.

Як повідомлялося, 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія інфікувалися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.

Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він проходить лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.

Дональд Трамп не передавав свої повноваження віцепрезиденту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
еге Показати IP 5 Жовтня 2020 20:52
щож ви хочете з простих людей? тррямп приклад подає як вести при коронавірусі всім захворівшим....
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2020 10:05
в псишку негодяя
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2020 10:20
в псіхушку тра...-негодяя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus