USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Цукерками від луцького виробника смакують у 9 країнах Європи. Фото

21 Грудня 2021 14:49
Луцький міський голова Ігор Поліщук відвідав кондитерське підприємство «Avgustino». Воно працює в Луцьку з 2018 року та займається виготовленням глазурі та цукерок.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Власник цукеркової фабрики Василь Матвійчук під час екскурсії розповів, що харчове підприємство працює з дотриманням усіх стандартів якості. Спочатку тут займались напівфабрикатом, пізніше перейшли на виготовлення цукерок в асортименті. Свою солодку продукцію вже експортують до Німеччини в мережу «Monolit», яка, в свою чергу, працює з дев’ятьма країнами Європи. Відповідно й луцькі цукерки потрапляють на прилавки цих країн. Також продукцію ТзОВ «Avgustino» можна придбати в країнах Прибалтики та в Молдові. В планах — відвантаження перших контейнерів з цукерками до США.
Василь Матвійчук розповів, що нині на цукерковій фабриці працює понад сотня працівників. Однак стрімкі темпи розвитку ставлять нові завдання. Зокрема, знайти виробничі площі для желейної та мармеладної ліній, які вже закуплені та чекають свого часу на складах.
Задля популяризації нашого міста, на підприємстві зареєстрували нову торгову марку - «ROYAL LUBART». І саме під цим брендом цукерки експортують в Європу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 21 Грудня 2021 15:05
Хто чув про виробництво цукерок?
Теж лучанка до Лучанка Показати IP 21 Грудня 2021 17:34
Я бачила в магазинах цю продукцію) треба буде спробувати
Люся Показати IP 21 Грудня 2021 19:38
Яке право мають МЕР та керівник ходити на виробництві у верхньому одязі. Як там на підприємстві дотримуються санітарні вимоги.
лучанин Показати IP 21 Грудня 2021 19:50
звідки в Луцьку галицькі традиції?
катерина Показати IP 9 Червня 2022 14:28
Цукеркі Портофіно коффі дуже смачні, шукаю по всьому Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus