USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Броварах в дитячому садочку COVID-19 виявили у 9 дітей та 3 дорослих

8 Червня 2020 15:45
У Броварах у дошкільному навчальному закладі «Калинка» виявили спалах коронавірусу: там захворіли 9 дітей та 3 дорослих після контактування з інфікованою раніше вихователькою.

Про це 8 червня повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко у Facebook.

«Хочу проінформувати, що зранку в суботу (6 червня) були відібрані зразки для проведення ПЛР-аналізу у всіх працівників закладу та дітей, які контактували з вихователькою, що захворіла на коронавірус. За результатами дослідження тести на COVID-19 у 9 дітей та 3 дорослих виявились позитивними. Двоє дітей госпіталізовані до дитячої обласної лікарні в місті Боярка, інші захворілі лікуються амбулаторно», – написав мер.

Він також зазначив, що наразі заклад закритий на обсервацію, всі працівники закладу та батьки вихованців, які від 1 червня відвідували садочок, перебувають на самоізоляції під контролем сімейних лікарів. Інші дошкільні заклади продовжать працювати з дотриманням санітарно-епідемічних вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus