USD 40.40 40.70
  • USD 40.40 40.70
  • EUR 40.50 40.90
  • PLN 10.20 10.35

У Донецьку прилетіло по ресторану, де окупанти святкували 10 років «проголошення ДНР». Відео

11 Травня 2024 13:51
У тимчасово окупованому Донецьку стався приліт по ресторану, де російські бойовики святкували 10 років проголошення так званої «ДНР».

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

«В окупованому Донецьку приліт за місцем збору бойовиків «ДНР», які зібралися, щоб відзначити 10 років проголошення «ДНР», – йдеться у повідомленні.

Натомість пропагандистське ЗМІ РІА Новини повідомляє, що удар нібито завдали з РСЗВ Himars по ресторану Paradise у Ленінському районі міста. Крім цього, там планувався автопробіг до річниці псевдореферендуму.
Так званий мер окупованого Донецька Олексій Кулемзін не прокоментував ситуацію, проте написав повідомлення: «Донецьк гучно!»

«За попередніми даними, 1 особа загинула та 1 поранена», – пишуть місцеві канали.

Також повідомляється, що неподалік ресторану «Paradise» мав розпочатися автопробіг з нагоди «10-річчя ДНР» – проте окупанти скасували дійство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахахаха Показати IP 11 Травня 2024 20:33
праздник удался на славу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus