USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Камені-Каширському за 1,4 млн капітально відремонтують вулицю

1 Серпня 2018 08:31
Звершилася тендерна процедура щодо капітального ремонту та влаштування тротуарів у Камені-Каширському на вулиці Ватутіна.

Згідно з інформацією сайту Держзакупівлі-онлайн, замовником робіт виступило Камінь-Каширське виробниче управління житлово-комунального господарства.

Перемогу у тендері, своєю чергою, здобуло Товариство з обмеженою відповідальністю «Доф Арбо».

Договір з підрядником уклади сьогодні, 30 липня. Відповідно до нього, роботи виконуватимуться в два етапи: у 2018 і 2019 роках. Здати об’єкт мають до 31 грудня 2019 року.

Вартість капітального ремонту становить 1,417 млн грн. У договорі зазначено, що влаштовувати частини покриттів тротуарів виконавець має з дрібнорозмірних фігурних елементів сірого кольору, мощення має бути товщиною 4 см. Підрядник, який здійснюватиме дорожні роботи, дає гарантію на експлуатацію строком на рік.

Нагадаємо, торік на цій вулиці облаштували нові зупинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петро Показати IP 7 Серпня 2018 09:36
які там тендера,той олігарх Бузько в Камені всі бюджетні кошти освоює-ремонти шкіл,садіків,будівництво стадіона в 2млн гривень,ремонт доріг, а кругляка лісу на фірмі конценрується більше як в двох лісхозах--купив всіх чинуш з потрохами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus