USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

У канадському місті учасники велопробігу утворили Герб України

24 Серпня 2022 00:40
Канада з перших днів повномасштабної російсько-української війни залишається солідарною з Україною. І на цей раз до Дня Незалежності в одній з канадських провінцій організували захід на підтримку нашої країни.

Як передає 24 канал, про це повідомляє Генеральне консульство України в Едмонтоні.

Так, центральними вулицями Едмонтона, столиці канадської провінції Альберта, пройшов велозабіг та хода на підтримку України. Цікаво, що маршрут проклали таким чином, аби у підсумку утворився Герб України.

Захід присвятили Дню Незалежності та захисникам, які мужньо стоять на обороні незалежності та свободи українського народу.

Велосипедисти фінішували біля будівлі парламенту провінції Альберта. Там до до учасників з короткою промовою звернувся генеральний консул України в Едмонтоні Олександр Данилейко. Примітно, що він також особисто взяв участь в дійстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus