USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Ковель прибули діти з зони бойових дій, але збір коштів для них – шахрайство

28 Березня 2022 11:50
Волинянам наголошують про те, що наразі немає потреби в зборі коштів та продуктів для дітей, яких евакуювали з зони бойових дій до Ковельської громади.

Про це повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема він підтвердив інформацію проте, що до громади прибули 36 діток з міста, яке окупант знищує і де обстрілює мирне населення.

Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

Проте мер Ковеля закликав не поширювати інформацію про збір продуктів та коштів для допомоги цим дітям, оскільки наразі такої потреби немає.

«Наразі місто здатне нагодувати дітей і додаткового збору проводити зовсім не потрібно! Також майте на увазі, що будь-який картковий збір коштів для цих дітей – це шахрайство! Прошу бути уважними і довіряти лише офіційним джерелам інформації», – наголосив Ігор Чайка.
Головне фото – ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus