USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

У Києві чоловік із ножем напав на працівників ТЦК

6 Квітня 2024 20:42
У Києві чоловік з ножем напав на військовослужбовців Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомило Оперативне командування «Північ».

6 квітня у першій половині дня військовослужбовці Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в місті Київ проводили оповіщення громадян.

Під час розмови з військовозобов’язаним інший чоловік 1972 року народження підійшов зі спини й ударив рукою по голові одного з військовослужбовців ТЦК. Після цього дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним другого військовослужбовця. Надалі чоловік із ножем продовжував погрожувати, переслідуючи групу військових.

«Не застосовуючи сили та намагаючись заспокоїти чоловіка, тримаючи його на дистанції, військовослужбовці викликали поліцію. Поліцейські затримали нападника», – зазначили в ОК «Північ».

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У ОК «Північ» наголосили, що оповіщення громадян відбувається у відповідності до законів України.

«За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період та за перешкоджання роботі представників ТЦК та СП передбачена кримінальна відповідальність Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років», – підкреслили в ОК «Північ».

Читати ще: Працівник волинського ТЦК, якого вдарили ножем, – ще у лікарні

Нагадаємо, 21 березня під час уточнення обставин неприбуття за бойовою повісткою військовозобов’язаного громадянина групою оповіщення Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП у складі двох військовослужбовців, на працівника було здійснено напад із застосуванням холодної зброї за адресою проживання громадянина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ууу Показати IP 6 Квітня 2024 22:01
Правильно зробив
Анонім Показати IP 7 Квітня 2024 13:21
тцк це нквд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus