USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У Луцькій громаді 50 дітей отримали «тривожні наплічники» від Європейського інвестиційного банку

22 Жовтня 2022 07:34
В управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради 21 жовтня відбулася доброчинна акція для дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомили у міськраді.

50 дітей вказаних категорій підліткового віку отримали у подарунок так звані «тривожні наплічники» – рюкзаки, пледи та термокружки з логотипом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). З цією фінансовою установою Луцьк поєднує багатолітня плідня співпраця, тож «тривожні наплічники» стали черговим проявом солідарності європейських партнерів.

«За сприяння департаменту економічної політики Луцької міської ради, за підтримки громадської організації «Асоціація захисту прав малого і середнього бізнесу «Бізнес-Волинь», а також Європейського інвестиційного банку сьогодні ми маємо можливість знову приділити увагу діткам нашої громади, – зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан. – Тішимося, що завдяки співпраці із соціально-відповідальним бізнесом даруємо школярам такі гарні і потрібні речі. Щиро надіємося, що вже незабаром ці наплічники перестануть бути «тривожними», а почнуть слугувати для подорожей та гарних емоцій».

Виконувач обов’язків голови правління ГО «Асоціація захисту прав малого і середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Тетяна Біскуп, своєю чергою, зазначила, що речі, які отримали сьогодні діти, пройшли довгий шлях із Європи до Луцька.
«Цій акції передувала велика робота. Насамперед з боку донорів, які збирають кошти, закуповують і передають ці речі. Багато зусиль докладають партнери нашої організації ГО «Волинський клуб автомобільний». Своєю турботою ми хочемо показати вам, що ми з вами, ми вас підтримуємо і хочемо, щоби ця війна якомога швидше закінчилася», – сказал Тетяна Біскуп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus