USD 40.50 40.88
  • USD 40.50 40.88
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

У Луцьку обрали фіналістів вокального конкурсу

25 Жовтня 2016 18:14
Кастинг співочого конкурсу «Weplus Music Awards» відбувся у Луцьку. Четверо професійних музикантів та громадських лідерів Волині обрали тринадцятьох учасників серед луцької молоді. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, кастинг відбувся 23 жовтня. WMA щотижня покидатиме один вокаліст, якого за результатами виступу обиратимуть журі та глядацький зал.

Серед майже п'ятидесяти зареєстрованих конкурсантів були сольні виконавці, дуети і групи. Різносторонній Луцьк показав таланти в різних музичних жанрах: учасники виконували і шансон, і вітчизняний та зарубіжний поп, і рок, і народні та навіть авторські твори.

Учасники, які навіть не ввійшли в десятку, покидали сцену, отримавши міні майстер-класи та цінні поради від компетентних та досвідчених майстрів.

Виснажливий кастинг не закінчувався стандартним проспівуванням підготовленої композиції. Судді, бажаючи почути та відкрити весь потенціал конкурсантів, просили виконати додаткове завдання: продемонструвати себе в іншому стилі.

У результаті до фіналу пройшли:

1. Шабанова Євгенія

2. Грушка Владислав

3. Кужель Олена

4. Олексюк Віктор (інструменти)

5. Мозолевський Руслан

6. Максіменкова Валерія

7. Голюк Наталія

8. Гончар Ольга

9. Сидорчук Анна

10. Кашевський Андрій

11. Карчмарчук Тетяна

12. Єрмак Юлія

13. Вікторія Шанта

Координатор проекту Іванна Кіперчук по закінченню вечора подякувала кожному за участь та запросила вже наступної суботи на перше шоу, де учасники виконають англомовні пісні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 25 Жовтня 2016 18:43
Молодці! Нічого пхатись у столицю, Луцьк - кращий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus