USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку переселенці зможуть безкоштовно отримати юридичну консультацію

23 Травня 2022 22:01
У Луцьку внутрішні переселенці та малозабезпечені громадяни зможуть безкоштовно отримати юридичну консультацію.

Про це повідомляють на сайті Волинської обласної адміністрації.

Юридичну консультацію можна буде отримати щовівторка з 14 до 18 години в приміщенні Волинської обласної бібліотеки імені Олени Пчілки.

Адреса бібліотеки: м. Луцьк, вул. Шопена, 11. На прийом можна записатися за телефоном: 095-672-6104.

Окрім того, безоплатна правова консультація доступна й в режимі онлайн. Необхідно лише залишити своє питання за посиланням https://bit.ly/3OLbN2Y.

Слід зазначити, що впродовж місяця до юристів надійшло 30 звернень з правових питань, з яких всього 28 – виконані.

Довідково: колцентр Координаційного центру Волинської обласної військової адміністрації за підтримки регіонального координатора взаємодії з громадськістю

Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області, Ради адвокатів Волинської області, Луцького місцевого центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги, юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки, Волинської обласної державної універсальної бібліотеки імені Олени Пчілки організовує прийом та забезпечення надання безкоштовної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим громадянам з різних питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus