USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку п’яна водійка Opel Vivaro в’їхала у Mercedes Sprinter: у винуватиці ДТП відібрали права

21 Серпня 2023 06:46
У Луцьку винуватицю ДТП оштрафували на 17 тисяч гривень та на рік позбавили водійського посвідчення. Жінка на момент аварії була п’яною, але відмовлялася пройти огляд.

Постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

ДТП трапилася 8 червня в післяобідню пору на перехресті вулиць Ківерцівської та Івана Кожедуба. Водійка Opel Vivaro Христина К. не дотрималася безпечної дистанції та зіткнулася з Mercedes Sprinter. Транспортні засоби отримали ушкодження.

Читати ще: У Луцьку п'яний водій на Mazda влетів у паркан: його оштрафували на 34 тис. та відібрали права

Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду вона відмовилася. На розгляд справи Христина К. також не прийшла.

Докази підтверджували вину водійки Opel у правопорушеннях, передбачених ст. 124 та ч.1 ст.130 КУпАП, тож суд на рік позбавив її водійського посвідчення та оштрафував на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus