USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку працівниця ДСНС втекла з місця ДТП, в’їхавши в припаркований Audi Q5

29 Липня 2023 21:31
В обласному центрі Волині працівницю ДСНС оштрафували на 3 тисячі 400 гривень за втечу з місця ДТП. Жінка в’їхала у припарковане авто.

Постанову ухвалив Луцький міськрайонний суду.

З матеріалів справи відомо, що 4 травня на вулиці Гордіюк, 41 водійка Renault Megane Ольга П., здаючи назад, зіткнулася з припаркованим кросовером Audi Q5. Попри те, що автомобілі отримали механічні пошкодження, жінка покинула місце ДТП.

Про правопорушницю відомо, що вона працює фахівцем з публічних закупівель АРЗ СП ГУ ДСНС України у Волинській області. На розгляд справи Ольга П. не з’явилася.

На переконання суду, вина водійки у вчиненні правопорушень, передбачених ст. ст. 124, 122-4 КУпАП, доводиться протоколами, схемою місця ДТП, поясненнями та іншими матеріалами справи. Тож її оштрафували на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus