USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.26

У Луцьку провели в останню дорогу загиблого Героя Валерія Кужелюка

17 Жовтня 2022 16:27
Сьогодні у центральному храмі міста відбувся чин похорону Валерія Кужелюка, 1974 року народження, який загинув 10 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мале Веселе Харківської області.

Про це повідомили у міській раді Луцька.

Військовослужбовець був призваний по мобілізації 25 лютого, військову службу проходив у військовій частині на посаді стрільця-санітара.

«Сьогоднішній похорон – це горе не тільки для окремої родини солдата Валерія. Це наше спільне горе і наш біль. На превеликий жаль, замість «Многая літа» для цього молодого ще чоловіка сьогодні ми співаємо «Вічная пам’ять». То ж нехай наша спільна молитва буде йому дороговказом у Царство Небесне, а милостивий Господь поблагословить його душу і душі тих, хто віддав своє життя за рідну землю. Ми зі свого боку будемо робити все для того, щоб через молитву захистити наших воїнів від зла і просити в Бога про якнайшвидшу перемогу», – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.
До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus