USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку в гостях – спорт-VIPи

12 Травня 2017 09:37
Перші особи світового спорту, які сьогодні перебувають у Луцьку, оглянуть спортивну інфраструктуру міста та завітають на урочисте відкриття міжнародних легкоатлетичних змагань у замок Любарта.

Також під час візиту керівники Європейської федерації легкої атлетики провадитимуть перемовини стосовно можливих майбутніх легкоатлетичних змагань у Луцьку.

Окірм того, для волинських журналістів організовують зустріч з першими особами світового спорту. Зокрема, у брифінгу візьмуть участь:

Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету України;

Свейн Арне Хансен (Норвегія), президент Європейської федераціії легкої атлетики;

Мартон Гулай (Угорщина), член Ради Європейської федерації легкої атлетики;

Грегор Бенчіна (Словенія), член Ради Європейської федерації легкої атлетики;

Ігор Гоцул, президент Федерації легкої атлетики України;

Ігор Поліщук, виконувач обов`язків Луцького міського голови.

У програмі візиту на 12 травня зустріч гостей із владою Луцька, огляд стадіону «Авангард», спортивної інфраструктури обласного ліцею із посиленою фізичною підготовкою, екскурсія Луцьком, зустріч Сергія Бубки в обласному відділенні НОК України, участь в урочистому відкритті Міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20 у Замку Любарта.

А вже у суботу 13 травня з 14.00 до 18.30 на стадіоні «Авангард» відбуватимуться найбільші міжнародні легкоатлетичні змагання в Україні у 2017 році – International Match Meeting U-20 за участю юніорських збірних України, Ізраїлю, Кіпру, Білорусі та Румунії.

Міжнародна матчева зустріч Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь відбувається за підтримки партнера ФЛАУ та ФЛАВО - Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Крім спортивної частини, яка відбуватиметься в межах матчевої зустрічі, вболівальники на стадіоні побачать і шоу-програму під час декількох ритм-пауз у змаганнях. А наприкінці змагань відбудеться розіграш призів. На «Авангарді» традиційно працюватимуть фаст-фуди, а перед стартом відбудеться захід «Дитяча легка атлетика». На спеціальному майданчику своє вміння бігати і стрибати покажуть найменші легкоатлети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus