USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

У Луцьку відбулися чемпіонати з грепплінгу та панкратіону

8 Грудня 2023 22:38
25-26 листопада спортивний клуб GARDA, Волинська обласна федерація з грепплінгу, панкратіону та бразильського джиу-джитсу і КЗ ДЮСШ №2 вперше з початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України наважилися організувати локальні борцівські змагання серед молоді – Чемпіонат Волині з грепплінгу та Чемпіонат Луцька з панкратіону.

Змагання проходили в спорткомплексі Волинського національного Університету імені Лесі Українки, який був співорганізатором змагань.

«Це виклик для нас. Адже постійні повітряні тривоги – це високий ризик не організувати змагання. До того ж, з 2022 року спортивне життя в Україні дещо завмерло і точно змінилося. Багато наших спортсменів пішли воювати, багато хто вже загинув. Ми не знали, як діяти. Та врешті-решт маємо продовжувати спортивне життя. Виховувати здорову і патріотичну молодь, давати їй можливості рости та розвиватися. Саме тому ми спробували відновити свої Чемпіонати», – пояснює голова Федерації, головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.
Читати ще: Волинянин виборов звання чемпіона світу з ММА

За два дні змагань на татамі відборолися 153 спортсмени з Луцька, Нововолинська, Ковеля, Фастова, Червонограда та Дубного.
Поєдинки були запеклими і серед дітей, і серед дорослих та підлітків.

Завдяки ЗСУ змагання відбулися без проблем, незважаючи на те, що саме у дні Чемпіонатів була наймасованіша атака дронів за весь час відкритої війни росіян проти українців.
До слова, на змаганнях відбувався збір на техніку для розвідки 131-го окремого батальйону 112-ї бригади.

Подія відбулася під проводом Федерації грепплінгу та Федерації панкратіону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus