USD 40.90 41.40
  • USD 40.90 41.40
  • EUR 40.95 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку внесуть зміни до Програми соціального захисту населення

22 Липня 2019 12:32
У Луцькій міській раді вкотре пропонують внести зміни до бюджету, а саме до Програми соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки. Так, додаткові кошти виділять для громадської організації спілки батьків інвалідів з розладами аутичного спектру «Янголята», а також у зв’язку з відшкодуванням витрат за придбані ліки за рецептами громадянам, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови сьогодні, 22 липня.

Як пояснила ситуацію депутат Луцької міської ради Тетяна Янчук, у зв’язку з підтримкою діяльності громадської організації спілки батьків інвалідів з розладами аутичного спектру «Янголята», а також у зв’язку з відшкодуванням витрат за придбані ліки за рецептами громадянам, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС, відповідно до порядку використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетом на пільгове обслуговування осіб, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, виникла необхідність внесення змін до Програми соціального захисту населення міста.

Згідно із цими змінами пропонується: надавати кошти на проведення оплати за комунальні послуги громадській організації «Янголята» – у 2019-му році ця суму становитиме 40 тисяч гривень, а у 2020-му – 50 тисяч гривень.

«Також потрібно забезпечити відшкодування витрат за придбані лікарські засоби за пільговими рецептами громадянам, які постраждали від наслідків чорнобильської катастрофи – на 2019-й рік 30 тисяч гривень, на 2020-й – 40 тисяч гривень», - зазначила депутат.

Також вона додала, що потрібно внести уточнення до Програми у зв’язку з додатковим виділенням коштів у сумі 10 мільйонів гривень на потреби Луцького підприємства електротранспорту.

Члени профільної комісії такий проект рішення підтримали, і рекомендували його до розгляду під час чергової 59-ї сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus