USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку вночі п'яний водій, позбавлений прав на 10 років, в'їхав у паркан

9 Лютого 2023 19:27
Сьогодні близько 4-ї години патрулюючи на вулиці Набережній, поліцейські помітили автомобіль BMW, що рухався містом під час дії комендантської години.

Інспектори прийняли рішення зупинити транспортний засіб, але керманич на вимогу не відреагував. Проте невдовзі автомобіль повернув на стоянку, де здійснив наїзд на паркан і більше не зміг продовжувати рух, інформує патрульна поліціяя Волині.

Читати ще: Під час руху відчинив двері: у Луцьку спіймали п'яного водія

За кермом авто перебував 24-річний місцевий житель. Під час спілкування патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на місці за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним – 1,75 проміле. Цей показник перевищує допустиму норму у майже 9 разів.

Окрім цього, поліцейські з’ясували, що три роки тому суд позбавив громадянина права керування на 10 років.

Що було далі дивіться у відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 10 Лютого 2023 00:22
Позбавити не права а свободи на пару років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus