USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У Луцьку водій тягача збив жінку, яка переходила дорогу поза переходом: яке покарання він отримав

1 Січня 2024 17:56
Умовним покаранням відбувся водій тягача, який кілька місяців тому збив у Луцьку жінку. Остання переходила дорогу в невстановленому для цього місці, а керманич перевищив швидкість.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Ввечері 16 жовтня поблизу АЗС ANP на вулиці Львівській водій Renault Premium Микола П., рухаючись в напрямку вулиці Володимирської, збив жінку. Остання переходила дорогу поза межами нерегульованого пішохідного переходу.

У матеріалах справи вказано, що водій рухався з перевищенням швидкості (70,3 км/год), неправильно врахував дорожню обстановку та несвоєчасно вжив заходів для зменшення швидкості.

В результаті ДТП потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження небезпечні для життя.

Микола П. підтвердив обставини вчинення ним ДТП, зазначивши, що вибачився перед потерпілою. Чоловік просив суд суворо його не карати, не позбавляти волі та не призначати додаткове покарання, оскільки його робота є єдиним джерелом доходу його сім'ї.

Потерпіла підтвердила слова Миколи П. Жінка також просила не позбавляти його волі та не застосовувати додаткового покарання.

Врахувавши цю обставину, суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке замінив на два роки іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus