USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку заслухали єдиного кандидата на чиновницьке крісло

4 Листопада 2014 16:11
У Волинській облраді слухали й аналізували програму єдиного кандидата на посаду начальника інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області.

Громадські слухання щодо обговорення кандидатів на чиновницьку посаду відбулись сьогодні, 4 листопада.

Як виявилось, серед охочих обіймати вакантну посаду – аж один претендент. Ним виявився 53-річний волинянин Сергій Шемейко, уродженець села Козлиничі Ковельського району.

Так, Сергій Шемейко має вищу освіту. У 1983 році він закінчив Український інститут ордена Дружби народів інженерів водного господарства за спеціальністю – «гідромеліорація» й здобув фах інженера-гідротехніка.

Присягу державного службовця прийняв у 1995 році, а відповідний ранг отримав у 1999. З 2013 року й дотепер – обіймає посаду заступника начальника територіального органу Державної архітектурно-будівельної інспекції України – Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області.

Зі слів кандидата на посаду, основний напрямок його роботи - боротьба із корупцією. Однак один із присутніх у залі учасників громадського слухання зауважив доповідачеві, мовляв, «не можна боротися із корупцією, коли ваші хлопці купаються в грошах, як горобці в пилюці».

«Питань дуже багато, я з вами погоджуюсь. Але над ними потрібно працювати», - відповів претендент на крісло.

Утім, інший учасник слухань зазначив, що цілком можливо, що невідповідність освіти доповідача заважає і не дає йому бачення покращення ситуації в місті.

«Ви пропрацювали рік на посаді, але люди не відчувають вашої роботи», - наголосив він.

На це Сергій Шемейко відповів, що був «всього лиш заступником».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Козлиновський Показати IP 4 Листопада 2014 16:21
Вже був в нас один хлопець з Козлинич - Володимир Войтович. Память про нього потрохи заростає кропивою і чортополохом. Бись це архітектор не видався таким... Тим паче, що в вузі його вчили, як копати торф.
Туристка Показати IP 4 Листопада 2014 16:21
Іра, що з ручкою????
СоцСтрах Показати IP 4 Листопада 2014 16:28
Пустіть козла в огород ))))) Ви поцікавтеся його здобутками на попередній посаді чому його звідти виперли і яке кумівство його тримало ))))) Заодно перевірте усі ті випадки де фігурувало його прізвище. Цього шемеру треба люструвати або кас . . . А слухачі дивлюся ще ті біографія кожного як під кальку головному герою в окремих навіть судимість є ))))
зацікавтесь до СоцСтрах Показати IP 4 Листопада 2014 20:10
по темі 8 Жовтня 2014 20:06 відповісти +8-0 Пригадується вислів працівниці центру зайнятості: " За ті гроші, які ми дали ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +1-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
цікавий Показати IP 4 Листопада 2014 16:29
А що за тип розглядає секс по телефону? Морда кирпича просить,
Де справедливість??? Показати IP 4 Листопада 2014 16:56
а чому про доблесний період князювання на посаді начальника відділення соцстраху від нещасних випадків у м. Луцьку не сказано ні слова. Людськими долями розпоряджався як палач - позбувся всіх "неугодних". "НЕ ПОТРІБНИЙ" чоловік і як начальник і як людина.
марина до Де справедливість??? Показати IP 4 Листопада 2014 18:30
як корупціонер вищого гатунку може боротися із корупцією Шемейко побійся Бога
марина до Де справедливість??? Показати IP 4 Листопада 2014 18:30
коментар було видалено
До де справедливіст Показати IP 4 Листопада 2014 17:04
Хто? Прізвище в студію.
справедливість до До де справедливіст Показати IP 4 Листопада 2014 17:30
Ви запитуєте хто?- це сергій сергійович шемейко
екскурсовод Показати IP 4 Листопада 2014 18:03
Він, що єдиний хто пройшов люстрацію чи на лапу дав саме більше, того і єдиний кандидат на посаду?
Свідок Показати IP 4 Листопада 2014 22:33
Знову місцеві олігархи вибрали чоловіка. Ще за Янукавича це була основна кандитатура на цю посаду.Без досвіду та будівельної освіти, зате свій.
Свідку, який нічого до Свідок Показати IP 5 Листопада 2014 23:42
На скільки я знаю пішов він в зами архбудконтролю після втечі Януковича.
Київ Показати IP 5 Листопада 2014 06:05
З такими хамами, як тут пишуть державу не збудувати!!!! Дали людині шанс, прокрадеться, будуть сигнали, вилетить, як пропка на нари!!!!!!!
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 09:55
нари ще за часів князівства у соцстраху за ним плакали Що вже говорити сьогодні
Невідомий до Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 23:26
Хто пише про цього чоловіка погано, прямий доказ вашої культури і заздрості, що є свідчення: що у житті як на великій ниві є "вороги і друзі"!!! Сергія Сергійовича поважають люди, він до всіх по-людські!, з високим професійним поглядом.
Гоп ЛЯ Показати IP 6 Листопада 2014 09:55
*** Вже маємо одного грандпідприємця, який дбає лише за свій бізнес, а не за безпеку країни. Гидко дивитися....називається підбір кадрів!!! Один претендент! Хх-а! Приїхали чиновнички з Кийова: галопом-по європам, провели штучну атестацію, "підібрали" найдостойніших, худших із лучших, і поїхали наводити порядок по іншим областям... Який може бути нормальний держслужбовець з колишнього підприємця? Це рівносильно коли алкоголіку назначають "нічним" директором на винзавод або злодію-рецидивісту довірили ключі від банківського сховища... Одним словом-нічого не змінилося. Лише стає все важче і дрімучіше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus