USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

У Луцьку збільшили чергу на житло

5 Квітня 2018 09:42
Черга на житло відтепер збільшились. До загального списку сімей, що мають право претендувати на соціальне житло додалось ще 12, також доповнили кількість людей і в список програми купівлі житла на умовах співфінансування для воїнів АТО «50 на 50».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 квітня.

Виконком вирішив взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла ще Куруку Наталію, Бондарука Дмитра, Великданову Анну, Свередюка Олександра, Семенчука Тараса.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДО ТИСЯЧІ КВАРТИР «ОСІЛИ В КИШЕНЯХ» ЧИНОВНИКІВ ЗА 2010-2017 РОКИ, - ПОЛІЩУК

Також на квартирний облік взяли й рятівників. Виконком затвердив рішення комісії з житлової роботи Управління ДСНС України у Волинській області про взяття на квартирний облік військовослужбовців Управління:

- Поліщука Михайла Сергійовича;

- Жиговця Богдана Васильовича;

- Волос Іванну Миколаївну з сім’єю у складі 2 осіб;

- Шпанчука Анатолія Анатолійовича;

- Божука Романа Руслановича;

- Самчука Руслана Валерійовича;

- Шишка Сергія Федоровича;

Також включили в Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки:

- Грабовського Богдана Геннадійовича з дати включення в пільговий список; - Сліпчука Вадима Анатолійовича з дати включення в пільговий;

- Нікітіна Дмитра Олександровича з дати включення в пільговий;

- Романюка Дмитра Ростиславовича з дати включення в пільговий;

- Колесніка Сергія Петровича з дати включення в пільговий список;

- Семенчука Тараса Ігоровича з дати включення в пільговий список;

Зауважимо, загалом на квартирній черзі «загальній» перебуває 1629 осіб, вона формувалася ще з 1975 року. У списку позачерговиків перебуває 240 осіб, формувати цей перелік розпочали із 1985 року. Пільговий список був сформований із 1980 року й налічує 756 лучан. У черзі на отримання соціального житла є 68 людей, цей перелік почали формувати з 2008 року. Нагадаємо, передаючи нещодавно ключі від нового житла сиротам, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук наголосив, що міська рада взяла курс на забезпечення помешканням тих людей, які цього потребують. «На жаль, минулі роки були втрачені й багато лучан, які стояли на черзі, просто не дожили до часу, коли їм надали б квартиру»,- додав свого часу Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus