USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Липецькій і Смоленській областях РФ заявили про атаку безпілотників, горить НПЗ

24 Квітня 2024 10:21
У ніч на 24 квітня внаслідок атаки ударних безпілотників у росії виникли пожежі на «паливно-енергетичних об’єктах на території Смоленського та Ярцевського району Смоленської області. Також на території міста Липецьк упав дрон.

Про це повідомляють Telegram губернатора Смоленської області Василя Анохіна, ASTRA, «РИА Новости», Telegram губернатора Липецької області Ігоря Артамонова.

Як повідомляють, у Смоленській області загорілася нафтобаза. Після атаки безпілотників сталося загоряння на паливно-енергетичних об’єктах у двох районах області.

«Цілком ймовірно, внаслідок атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об’єктах на території Смоленського і Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідовують наслідки. Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці», – написав губернатор.
Місцеві жителі повідомляють, що горить нафтопереробний завод у районі сіл Роздорове й Пригірське та публікують відео.

За їхніми словами, було чути щонайменше 4-5 вибухів.

Також під час атаки ударних дронів сталося падіння безпілотника в промисловій зоні міста Липецька.

Жертв немає. На місці події працюють співробітники правоохоронних органів.

Місцеві пабліки повідомляють, що дрони було атаковано Липецький тракторний завод (ЛТЗ). Ступінь пошкоджень підприємства на цей момент невідомий.

«ЛТЗ» із 2004 року входить до машинобудівного концерну «Тракторні заводи» і виробляє, серед іншого, шасі для військової техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus