USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Нововолинську діти військових безплатно навчатимуться у школі мистецтв

24 Жовтня 2023 22:01
У Нововолинську діти військовослужбовців відвідуватимуть місцеву школу мистецтв безкоштовно.

Про це повідомили у Нововолинській міськраді.

Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету.

Повністю звільняються від плати за навчання у школі мистецтв та участі в гуртках клубних установ за наявності документів, які підтверджують їхній статус:

– діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти), помер під час захисту незалежності та суверенітету України, загинув при виконанні службових обовʼязків або став інвалідом I-II групи;

– діти військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань, співробітників правоохоронних органів, які беруть безпосередню участь у бойових діях, мобілізованих для заходів із національної безпеки та оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії, мають статус учасників АТО, ветеранів війни – учасників бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus