USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

У Петербурзі спалахнула пожежа на території заводу «Звезда», що виробляє двигуни для флоту РФ

13 Грудня 2022 12:35
У вівторок, 13 грудня, у російському Санкт-Петербурзі виникла пожежа. Спалахнуло на території заводу «Звезда», що виробляє дизельні двигуни, у тому числі для Військово-морських сил країни.

Про це пишуть росЗМІ.

Вогонь охопив двоповерхову споруду на території поряд із заводом «Звезда». За 2 години вогонь поширився на 200 кв. м. Пожежникам навіть знадобилося підкріплення, за даними «Фонтанка.ру».

«Сигнал про загоряння надійшов на черговий пульт о 6:38. До будинку № 123 на вулиці Бабушкіна виїхали 35 осіб особового складу та сім одиниць спецтехніки. До 7:05 пожежі було надано додатковий ранг 1-ВІС», – цитує piter.tv повідомлення міського міністерства надзвичайних ситуацій.

У пресслужбі заводу вранці 13 грудня повідомили, що на їхній території жодних пригод не було.

У промзоні спалахнула будівля, яка нібито не стосується підприємства. Повідомляється, що на території промзони біля метро «Обухово» розташовано безліч інших підприємств. Одне із них нібито і охопив вогонь.

Рятувальникам, судячи з повідомлення МНС, уже вдалося локалізувати пожежу.

«Локалізація спалаху сталася о 8:53. Відомостей про постраждалих не надходило», – заявили у відомстві.

ПАТ Звезда (засноване у 1932 році) виробляє високооборотні дизелі потужністю від 500 до 7 400 кВт для суднобудування, залізничного транспорту та малої енергетики, а також важкі суднові редуктори потужністю до 20 тис. кВт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Владлен Ілларіонович Показати IP 13 Грудня 2022 14:39
Горить, палає техніка ворожа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus