USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У результаті атаки дронів пошкоджено підстанцію «Укренерго»: Кривий Ріг без світла, гірники під землею

2 Лютого 2024 09:17
Одна з підстанцій НЕК «Укренерго» зазнала пошкодження у результаті нічної атаки російськими безпілотниками, у Кривому Розі без світла побутові та промислові споживачі, через знеструмлення двох шахт під землею залишилися понад 100 робітників.

По це повідомили НЕК «Укренерго», голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УП.

«У ніч на 2 лютого Росія здійснила новий масований дроновий удар по південних та центральних областях України. На жаль, є пошкодження на одній з підстанцій НЕК «Укренерго». У місті Кривий Ріг знеструмлено побутових та промислових споживачів», – йдеться в повідомленні компанії.

Читати ще: Терор триває: уночі окупанти атакували Україну 25 «Шахедами», – Генштаб

Фахівці «Укренерго» та ДСНС оглядають обладнання. Відразу після цього розпочнуться аварійно-відновлювальні роботи.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак додав, що у результаті влучання «Шахеда» сталося знеструмлення двох шахт − під землею залишилися понад 100 робітників. За словами голови ОВА, станом на 7:30 частину з них вже підняли на поверхню.

Лисак повідомив, що у Криворізькому районі знеструмлено понад 40 тисяч абонентів. Три «Шахеди» над районом вдалося збити оборонцям з ПвК «Схід».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus