USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

У Смідині просять врятувати лебедів

4 Лютого 2018 18:08
У селі Смідин Старовижівського району замерзло озеро, на якому зимують лебеді. Громадян кличуть врятувати птахів.

Про це йдеться на сторінці Смідинська громада у Фейсбуці.

«На замерзлий смідинський став прилітають лебеді, які не відлетіли у теплі краї. Може якось організуємося і не дамо пропасти цим красеням? Підгодуємо? Зробимо там проруб?», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, лебеді, які залишилася зимувати на Волині, під час морозів потрапляють у крижані пастки. Неодноразово повідомлялося про порятунок птахів – нагадаємо, у січні група реагування патрульної поліції у селі Здомишель Ратнівського району врятувала лебедя, який мало не замерз у на місцевому меліоративному каналі. На озері Радожич, що у селі Гірники Ратнівського району, хлопчаки врятували лебедя і поселили відігріватися у ванні. Ще одного молодого лебедя, який знайшов місцевий житель в селі Полапи Любомльського району, віддали у Луцький зоопарк. Його виходять, а навесні випустять на загальний ставок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петя Показати IP 5 Лютого 2018 00:55
Де гузь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus