USD 40.45 40.85
  • USD 40.45 40.85
  • EUR 40.60 40.90
  • PLN 10.18 10.35

У важкому бою з окупантами загинув відомий український актор

19 Серпня 2023 11:04
На Запорізькому напрямку в бою з окупантами загинув відомий український актор Олексій Хільський.

Про це повідомила його дружина Надія, пише УНІАН.

Вона написала на своїй сторінці в Facebook, що Олексій загинув під час виконання бойового завдання.

«Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Він був найкращим, кого я знаю. Найбільш хорошим! Найкрасивішим! Найталановитішим! Все, за що він брався, робив з пристрастю. А яка у нього була жага життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїне», – йдеться в дописі.

Відомо, що Олексій двічі отримував поранення, проте все одно повертався на фронт. Він був у найгарячіших точках – брав участь у наступі в Херсоні, захищав Бахмут і Соледар.
Олексій Хільський народився в Дніпродзержинську. Акторську кар'єру почав у 2013 році. Він знявся в таких картинах, як «Кріпосна», «Квочка», «Місце під сонцем», «Непрекрасна леді», «На твоєму боці», «Нюхач» та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus