USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Володимирі сусідам, які постраждали через пожежу в квартирі, частково відшкодують збитки

19 Липня 2022 14:50
У Володимирі, у дворі будинку, що на Луцькій, 158, відбулась зустріч мешканців та представників влади.

Під час зустрічі обговорили наслідки пожежі в одній з квартир, яка трапилась кількома днями раніше, повідомили у міськраді.

На зустрічі був присутній перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області В’ячеслав Процюк, директор КП «Управляюча житлова компанія» Роман Лисюк, а також представники управління інфраструктури та управління соціальної політики.

Представники влади оглянули помешкання потерпілих та вислухали їхні проблеми. Жителі будинку обурені поведінкою власників квартири, де зайнялась пожежа, адже вона сталась саме через недбалість останніх, – стверджують сусіди. Під час спілкування з мешканцями, чиї оселі постраждали від пожежі, їх повідомлено про можливість часткового відшкодування завданих збитків. Для цього потрібно написати відповідну заяву. Решту компенсації мешканці зможуть отримати від винуватців пожежі, звернувшись до суду.

Ярослав Матвійчук повідомив, що після остаточних висновків експертизи правоохоронних органів та рятувальників розглядатиметься питання можливості повернення даного житла у комунальну власність. Також у розмові з погорільцями, було домовлено про заміну дверей та вивезення зіпсутих речей, аби частково усунути незручності для мешканців під’їзду.

Як зазначив В’ячеслав Процюк, ймовірна причина пожежі, яку наразі встановили рятувальники – необережність під час куріння. Також присутніх повідомили про те, що слідчі дії проводяться і працівниками поліції, після чого буде даний експертний висновок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus