USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Володимирі-Волинському звільнилося крісло начальника культури

9 Червня 2016 14:27
Отримавши почесну грамоту за багаторічну та сумлінну працю, 8 червня звільнився Андрій Шоцький. Пан Шоцький очолював Відділ культури і туризму Володимир-Волинського міськвиконкому, - інформує БУГ.

Як стало відомо виданню з власних джерел, заяву на звільнення Андрій Шоцький написав ще 2 тижні тому. Причин такого рішення не повідомляють. Повідомляється, що у міськвиконкомі пан Андрій безперервно працював із 1999-го року.

Власні джерела висловили думку, що причиною могли стати певні непорозуміння в колективі та, зокрема, з Ларисою Куліковою, заступником міського голови Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
волиняка Показати IP 9 Червня 2016 17:13
Видно хороший чоловік, бо його зїла команда "любих друзів" вічно юнопрестарелого князя Петра.
Володимирцям до волиняка Показати IP 9 Червня 2016 19:57
Шишкіна в драйвери,або,мо,Гуза?Чи Смаля?
Ася Показати IP 15 Червня 2016 10:24
Жаль Шоцького толковий, грамотний фахівец. Достеменно знає культуру і стільки років на посаді заступника працював. Але наша гнила система - хто працює з'їдять. а безєльніки будуть керувати. А новий нач. культури Роман лєнтяй і туніядєць ще закусять з ним
Валентина Показати IP 16 Червня 2016 11:22
Так,підтримую.Андрій Шоцький дуже толковий чоловік.Грамотний,порядний,майстер своєї справи.Дуже шкода,що з ним так поступили.Кулікова напевне думає,що вічно буде працювати там.Опікує культуру,а що вона розуміє в тій справі,нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus