USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку вперше пройде конкурс соціальної реклами

21 Червня 2010 08:24
Вперше у Луцьку пройде конкурс для рекламістів та аматорів на розробку кращого проекту соціальної реклами, присвячений 925-річчю Луцька.

Про це повідомили у департаменті інформаційної політики Луцької міської ради.

У рамках загальної теми конкурсу пропонуються такі тематичні напрямки, як популяризація здорового способу життя, профілактика ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних хвороб у молодіжному середовищі, формування толерантного ставлення у суспільстві, проблеми екології, популяризація сім’ї та родинних цінностей.

Перший щорічний конкурс для рекламістів та аматорів на розробку кращого проекту соціальної реклами відбуватиметься у п’яти номінаціях: «Відеоролик», «Аудіоролик», «Інтернет-реклама», «Макет для зовнішньої реклами», «Друкована реклама».

Конкурс відбувається за ініціативи Громадської ради Луцька при міському голові та за сприяння Луцької міської ради. Організатори конкурсу: Асоціація рекламістів Волині, ГО «Гендерний центр», Волинський прес-клуб, Асоціація захисту прав молоді Волині, Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

В журі конкурсу увійшли: голова Асоціації рекламістів Волині Григорій Куніцин, координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах, в.о. генерального директора Волинської обласної телерадіокомпанії Ольга Куліш, директор видавництва «Ініціал» Віктор Федосюк, кандидат філологічних наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування і журналістики ВНУ імені Лесі Українки Оксана Теребус, завсектором інформаційно-аналітичної роботи департаменту інформаційної політики Луцької міської ради Ольга Максим’як та член Спілки дизайнерів України, академік Міжнародної академії основ буття Орест Хмельовський.
Організатори обіцяють цінні подарунки для переможців.

Довідково:

Проекти на конкурс подаються особисто за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, каб. 111 (з 8 до 17.15, крім вихідних) або ж надсилаються на електронну адресу: [email protected] або [email protected] із приміткою «конкурс соціальної реклами» (з обов’язковим зазначенням прізвища, імені та по батькові конкурсанта, контактного телефону і адреси для листування).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаюча Показати IP 21 Червня 2010 09:59
Та чому вперше7 Ще коли Бєльський був прес-секретарем, чи як його там посада називалася, проводився подібний конкурс принаймні два рази. На першому переміг Віктор Чухрай. Ви ще мусите пам.ятати його роботу, яка висіла на біг-борді. Дві дівки сидять на лавці, лускають насіння, якими все засипано, і кажуть: от я була у Германії, там так чисто... А другий конкурс був в останні рроки Кривицького, коли Бєльський вже виїхав з Луцька. Тоді роботи мали опублікувати і т.п., але так все й заглохло.
Андрій Показати IP 21 Червня 2010 10:19
Знаюча - підтримую ще в 2001р. був подібний конкурс переміг Кривович Володимир з Аверсу, Для Шиби все вперше, він воліє про своїх попередників незгадувати...
111 Показати IP 21 Червня 2010 11:40
Та й журі, м’яко кажучи, не дуже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus