USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

Україна здобула четверте золото на Паралімпіаді-2018

13 Березня 2018 08:14
Український спортсмен Тарас Радь приніс збірній Україні четверту золоту нагороду на Паралімпійських іграх 2018 у південнокорейському Пхьончхані.

Про це інформує 24 канал.

Цього разу Тарас Радь приніс золоту нагороду збірній Україні у біатлоні. На трасі йому не було рівних, а також він не допускав промахів при стрільбі, чим відзначилися його суперники. Його перевага над суперником на фініші змагань досягла понад хвилину.

Крім того, у змаганнях чоловіків з біатлону стоячи, українець Ігор Рептюх приніс збірній України срібну нагороду. Хоча після фінішу претендував і на золоту медаль. Також Людмила Ляшенко виборола бронзову нагороду у біатлоні. Для Людмили Ляшенко це вже друга нагорода на Паралімпіаді-2018. До цього вона здобула бронзову медаль у лижних перегонах серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Загалом же після четвертого дня змагань в України 12 нагород: чотири золоті, три срібні та п’ять бронзових медалей.

Варто зазначити, що у лижних перегонах на 15 кілометрів серед чоловіків, де українець Максим Яровий здобув золоту нагороду, Тарас Радь фінішував на 7 місці. Третє "золото" приніс Ігор Рептюх, який здобув перемогу у змаганнях лижників на 20-кілометровій дистанції у вільному стилі.

Нагадаємо, перше золото Україні завоював Віталій Лук'яненко, який посів перше місце в біатлонній гонці на 7,5 кілометра серед спортсменів з порушенням зору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus